ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ζήνωνας Ζήνωνος

Ιδρυτής Mediwell Healthcare

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

Ονομάζομαι Ζήνωνας Ζήνωνος. Ζω και εργάζομαι στην Κύπρο απο όπου και κατάγομαι. Τα τελευταία 8 χρόνια έχω ιδρύσει τη Mediwell Healthcare, μια εταιρεία και το όνειρο μου να βοηθάω και να βελτιώνω την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μου έγινε πραγματικότητα. Πραγματοποίησα ακαδημαϊκές σπουδές και κατέχω πτυχίο στη Νοσηλευτική καθώς επίσης και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Με πλούσια εργασιακή εμπειρία, έχοντας υπηρετήσει ως μέντορας νοσηλευτικής στο European University Cyprus, όπου ήμουν υπεύθυνος για την εκπαίδευση φοιτητών νοσηλευτικής έχω όλες τις απαραίτητες γνώσεις για τη φροντίδα των ασθενών. Επιπλέον, είμαι εγγεγραμμένος νοσηλευτής και μέλος του European Wound Management Association, ενώ είχα τη θέση του Health and Safety Officer στο Junior School of Nicosia.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χαρίστε στους ηλικιωμένους την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

Η κατ’ οίκον ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αποτελεί ένα διαφορετικό μοντέλο προσέγγισης σε ασθενείς οι οποίοι χρήζουν νοσηλείας χωρίς να είναι αναγκαία η παραμονή τους σε νοσοκομειακό περιβάλλον. Σε όλες τις σύγχρονες χώρες του δυτικού κόσμου και κυρίως στις Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής και την Αγγλία, το μοντέλο κατ’οίκον νοσηλείας είναι ευρύτατα διαδεδομένο.

Στη Κύπρο, η κατ’ οίκον νοσηλεία κερδίζει διαρκώς έδαφος. Οι ασθενείς αλλά και το οικογενειακό τους περιβάλλον, επιλέγουν για το αγαπημένο τους πρόσωπο ποιοτική νοσηλεία με μεγαλύτερη άνεση και την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία. Το σπίτι μας μπορεί εύκολα και χωρίς κόστος να μετατραπεί σε χώρο φιλοξενίας του αγαπημένου μας προσώπου, όπου θα πάρει την απαιτούμενη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όσο διάστημα χρειαστεί.

Κατ’ οίκον Νοσηλεία Πάφος

Ένας από τους σημαντικότερους στόχους της κατ’οίκον υγειονομικής περίθαλψης είναι να εξασφαλιστεί ότι οι ασθενείς, ( ηλικιωμένοι, καρκινοπαθείς, μετεγχειρητικοί, προσωρινά άρρωστοι) λαμβάνουν υψηλής ποιότητας, προσωπική και συμπονετική περίθαλψη. Στη Mediwell υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει αυτές τις ανάγκες, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες υγείας στην ευκολία και την άνεση της κατοικίας ενός ασθενούς.

Τα πλεονεκτήματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το οικογενειακό περιβάλλον

 Τα μέλη της οικογένειας συχνά αναλαμβάνουν οι ίδιοι τον ρόλο του φροντιστή για τα αγαπημένα τους πρόσωπα που είτε δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν, είτε χρειάζονται φαρμακευτική αγωγή αλλά τους είναι μεγάλη ταλαιπωρία η συχνή μετάβαση σε νοσοκομεία και ιατρεία . Η Mediwell καλύπτει  ακριβώς αυτό το κενό προσφέροντας μέσα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της, υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι επιτρέποντάς στους συγγενείς να επιστρέψουν στη ζωή τους και να απολαμβάνουν περισσότερο χρόνο ποιότητας τους απαλλαγμένοι από τον φόρτο να φροντίζουν οι ίδιοι  τα αγαπημένα τους πρόσωπα.  

Επιπλέον, με την κατ ‘οίκον φροντίδα, οι οικογένειες που δεν μπορούν να υπηρετήσουν ως κύριοι φροντιστές έχουν το πλεονέκτημα να γνωρίζουν ότι οι αγαπημένοι τους λαμβάνουν επαγγελματική, συμπονετική και εξατομικευμένη φροντίδα στην άνεση και ασφάλεια του σπιτιού τους.

 

Η Mediwell παρέχει επαγγελματικές ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας  υποστήριξη, ιδιωτικότητα και άνεση  των ασθενών μας στο σπίτι τους. Οι ασθενείς μας επωφελούνται από την ικανοποιητική αντιμετώπιση των αναγκών τους στην υγεία ενώ απολαμβάνουν μεγαλύτερη ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Μέσα από την εταιρεία μας μπορείτε να επωφεληθείτε με τις πιο κάτω υπηρεσίες

  • Φροντίδα και επούλωση πληγών σε ηλικιωμένους
  • Διαχείριση και αντιμετώπιση πόνου

Οι στόχοι μας είναι να φροντίσουμε και να εκπαιδεύσουμε ασθενείς και τους αγαπημένους τους στο δικό τους περιβάλλον, και να τους ενημερώνουμε για τη φροντίδα και την πρόοδό τους. Η Mediwell Home Healthcare Services  έχει προσφέρει περήφανα εξαιρετικές υπηρεσίες φροντίδας κατ ‘οίκον σε ασθενείς τα τελευταία τρία χρόνια σε όλη την πόλη και επαρχία της Πάφου.

Ζήνωνας Ζήνωνος
Κατ’ οίκον Νοσηλευτής
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Προσφορά Φροντίδας και Ευεξίας για Ηλικιωμένους και Ασθενείς

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας φροντίδα και ευεξία στους ηλικιωμένους. Με αφοσίωση και εμπειρία, δημιουργούμε μια ατμόσφαιρα αξιοπρέπειας και αγάπης γύρω τους.

Motto

Ζωή με Φροντίδα, Αξία και Αγάπη: Η Επιστήμη της Ευεξίας στα Χέρια Μας

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Με βαθιά αφοσίωση στην πρόνοια και την περίθαλψη των ηλικιωμένων και ασθενών, δημιουργούμε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και ανθρωπιά. Στο πυρήνα της αποστολής μας βρίσκονται η αντιμετώπιση με σεβασμό και η ποιοτική φροντίδα, προσφέροντας στους ηλικιωμένους και τους ασθενείς την αξία ζωής που αξίζουν. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και την εξειδίκευση, αναδεικνύουμε την επιστήμη της ευεξίας, βοηθώντας κάθε άνθρωπο να απολαμβάνει μια ζωή γεμάτη αξιοπρέπεια και χαρά.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Ειδικότητά μας είναι η περιποίηση τραυμάτων κατάκλισης σε ηλικιωμένους και κλινήρεις ασθενείς.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε  αφορούν την πλήρη φροντίδα κατακλίσεων σε ηλικιωμένους και κλινήρεις ασθενείς.

Ενημερωθείτε άμεσα απο το ΓεΣΥ εάν δικαιούστε δωρεάν φροντίδα από εμάς για 5 μήνες, διαφορετικά το κόστος κάθε επισκεψης διαμορφώνεται στα 6 ευρώ ανα επίσκεψη ( για τους πρώτους 5 μήνες)

ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ

Για τους ασθενείς με κατακλίσεις η θεραπεία στο σπίτι είναι απαραίτητη και συχνά σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος της νοσηλείας τους. Έρχεται να συμπληρώσει την ιατρική φροντίδα και την φροντίδα της οικογένειας με την περιποίηση του ασθενούς, την καθαριότητα και την περιποίηση του δέρματος, τις αλλαγές θέσης και την κινητοποίηση, τις αλλαγές και την περιποίηση των κατακλίσεων, την φροντίδα της διατροφής, την εφαρμογή των ιατρικών οδηγιών και την έγκαιρη αναγνώριση κάθε προβλήματος ώστε να αντιμετωπίζεται το ταχύτερο δυνατόν. Η πρόληψη και η θεραπεία των κατακλίσεων έχει τεράστια σημασία όχι μόνο για την υγεία αλλά και για την ποιότητα ζωής του ασθενούς, γι΄ αυτό πρέπει να αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για όλους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ